Termeni si conditii

Prin accesarea si vizitarea site-ului www.intertonic.ro, precum si prin utilizarea serviciilor oferite in paginile acestuia, va exprimati explicit acceptul cu privire la Termenii si Conditiile de Utilizare, precum si cu  Politica de Confidentialitate ( vezi rubrica Politica de Confidentialitate), acestea reprezentand intreaga intelegere (contractul) dintre parti.

Inter Tonic IMPEX SRL, in calitatea sa de proprietar al website-ului www.intertonic.ro, isi rezerva dreptul de a aduce modificari in orice moment continutului site-ului, modului de functionare a serviciilor precum si a Termenilor si Conditiilor de Utilizare si a Politicii de Confidentialitate, fara nici o notificare prealabila. In aceleasi conditii, Inter Tonic IMPEX SRL poate inceta in orice moment furnizarea serviciilor puse la dispozitia vizitatorilor prin intermediul internetului.

Servicii oferite

Serviciul online oferit de Inter Tonic IMPEX SRL prin intermediul acestui website doreste sa ofere Utilizatorului Final urmatoarele facilitati:

  1. alegerea prin intermediul website-ului intertonic.ro stampilele cu textul si designul dorit in limita posibilitatilor si functiunilor website-ului;
  2. comandarea mai usora din gama de produse realizate prin gravare si tiparire;
  3. sa beneficieze de serviciul de livrare prin curier al produselor realizate, ori de pregatirea acestora pentru ridicare din sediu

Modul de utilizare a serviciului. Limite. Garantii.

Limite in proiectare si realizare: Proiectarea stampilelor se face in limita facilitatilor disponibile in website-ul www.intertonic.ro.  Alegerea suportului si a materialelor pentru realizare  este posibila in limita produselor afisate pe website la data utilizarii serviciului.

Termenele de executie ale produselor. Termenele in care pot fi executate produsele comandate  pot varia in functie de disponibilitatea pe stoc a materialelor necesare, acest lucru insa va fi comunicat clientului imediat dupa plasarea comenzii.

Pretul produselor. Pretul produselor este cel afisat  pe website la momentul efectuarii comenzii. Pentru produsele personalizate cu grafica clientului, este recomandata transmiterea graficii in format vectorial editabil.

Imaginile au caracter de prezentare. Culorile carcaselor pot fi diferite. Este necesara specificarea culorii dorite la sectiunea „Observatii” din formularul de comanda. Veti fi contactat pentru disponibilitatea culorilor de carcase. Comenzile vor fi onorate in limita stocului disponibil.

Toate produsele comercializate de catre Inter Tonic IMPEX SRL beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si ale politicilor comerciale ale producatorilor. Produsele sunt noi, in ambalajele originale si provin din surse autorizate de producator.

 Greseli de tiparire

Inter Tonic IMPEX SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire, daca acestea survin din cauza clientului in momentul plasarii comenzii . Clientul este singurul responsabil pentru corectitudinea informatiilor furnizate ce vor fi inscrise pe produse, precum si a datelor de facturare. Clientul are datoria de a verifica, pentru a se asigura ca, atat datele furnizate, cat si comanda plasata in sistem, sunt corecte. Furnizarea acestor informatii cu erori de scriere sau incomplete, ori selectarea gresita a produsului si alte asemenea optiuni efectuate din eroare, nu pot atrage schimbarea, returnarea produselor ori a pretului platit pentru acestea.

RESPONSABILITATEA JURIDICA. CORECTITUDINEA INFORMATIILOR. DREPTUL DE A REFUZA EXECUTIA COMENZII.

Clientul se obliga sa furnizeze datele corecte si complete de identificare a sa, inclusiv date de contact telefonic si adresa, ori asa cum este specificat in formularul de inregistrare ori de comanda.

Clientul se obliga sa nu utilizeze adrese de email false ori ale altei persoane. de asemeni se obliga sa faca comanda in numele sau propriu ori a entitatii in numele careia este abilitat legal sa o faca, sa nu impersoneze o alta persoana ori entitate pentru care nu are dreptul sa creeze ori sa obtina o stampila.

Clientul este singurul responsabil in fata legii pentru continutul si datele inscrise pe stampila comandata precum si pentru destinatia acesteia.

In utilizarea serviciului multishop, in proiectarea de stampile si comandarea lor prin acest serviciu, precum si in informatiile furnizate la comandare sau cele inscrise pe produsele comandate va asumati intreaga responsabilitate privind corectitudinea datelor furnizate ori inscrise cunoscand faptul ca falsul si uzul de fals constituie infractiune si se pedepseste conform legii penale.

INTER TONIC IMPEX SRL nu este in niciun fel responsabil pentru continutul stampilelor comandate prin intermediul website-ului.

INTER TONIC IMPEX SRL isi rezerva dreptul de a refuza executarea si livrarea produselor care prin datele inscrise par sa impersoneze alte entitati decat cea a utilizatorului, in lipsa unor dovezi credibile privind identitatea ori calitatea persoanei sau entitatii care comanda produsele si isi rezerva dreptul de a furniza autoritatilor informatiile detinute in cazul anchetarii unor astfel de fapte de fals si uz de fals.

Livrarea produselor. Costuri. Facturare

Produsele comandate vor fi livrate printr-una din modalitatile disponibile in website, la costurile afisate in sectiunea respectiva si in intervalurile de timp afisate. Facturarea este efectuata direct de catre Inter Tonic IMPEX SRL. La costul produselor se adauga pretul transportului pentru modalitatea selectata.

Preturile de transport afisate sunt cele ale transportatorului (Fan Curier sau Urgent Cargus) pentru livrarea in orasele si localitatile din reteaua acestor transportatori. Nu este posibila livrarea prin acesti transportatori in afara retelei de localitati in care acestia au puncte de lucru. In situatia returnarii produselor, costurile transportului de retur vor fi suportate de catre client si nu vor fi rambursate.

Pentru mai multe informatii vizitati:

Fan Curier – https://www.fancourier.ro/locatii-fan/

Urgent Cargus – https://www.urgentcargus.ro/DOC/aria-de-acoperire-urgent-cargus.xlsx

Returnarea Produselor

Inter Tonic IMPEX SRL certifica si garanteaza calitatea produselor.

Inter Tonic IMPEX SRL iti ofera dreptul sa returnezi partial sau integral comanda in 14 zile calendaristice de la primirea coletului, fara a invoca un motiv. Sumele iti vor fi returnate in cont in cel mult 14 zile de la returnarea comenzii. Formularul de retur este un model, fiind recomandata completarea acestuia.

Pasi pentru returnarea produselor:

Contactati Inter Tonic IMPEX SRL prin ce metoda doriti (mail, telefon, verbal, sau orice alta varianta va este la indemana) si solicitati returnarea partiala sau integrala a comenzii. Formularul de retur din aceasta pagina poate fi utilizat pentru a ne contacta rapid.

Expediati pe adresa punctului nostru de lucru (Piața Mihai Viteazu 30, Cluj-Napoca 400151) produsul sau produsele insotit(e) de toate componentele si accesoriile originale, in ambalajul original, ambalat corespunzator pentru transport. Returnarea se poate face si direct la punctul nostru de lucru, aducand produsul personal, cu confirmare de primire. Costul transportului de retur va fi suportat de catre client.

Daca produsul returnat se afla intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si nou, va fi solicitata contravaloarea readucerii acestuia in stadiul initial (daca este posibil) sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din revanzarea produsului la un pret redus. Daca clientul nu este de acord cu aceasta taxa, produsul neconform va fi expediat inapoi catre client cu plata transportului la client. Acesta clauza se aplica in conformitate O.G. 34/2014, in cazul achizitionarii de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanta, aplicandu-se definitiile cuprinse in O.G. 34/2014 art. 2 lit.e.

Conform OUG 34/2014, Art. 16, litera c, produsele personalizate cu specificatiile furnizate de client (imagini, logo-uri, dimensiuni, date personale sau de societate etc.) nu pot fi returnate.

Este foarte important ca produsele returnate trebuie sa fie in aceeasi stare in care au fost primite. Pentru asta, este necesar sa va asigurati ca:

– Produsul trebuie sa fie in stare noua, fara uzura, zgarieturi, ciobituri, lovituri, vicii cauzate de un soc extern (mecanic/electric) sau contact cu lichide.

– Produsul trebuie returnat in cutia originala, impreuna cu toate accesoriile primite si o copie a facturii.

– Produsele, precum si toate accesoriile si componentele acestuia, trebuie impachetate corespunzator pentru a fi protejate impotriva eventualelor deteriorari din timpul transportului. Lipsa sau deteriorarea etichetelor, a marcajelor de brand / model etc. de pe produse poate atrage refuzarea cererii de retur.

– Produsele achizitionate sub forma de pachete speciale sau care beneficiaza de alte produse cadou nu se pot returna individual ci tot sub forma de pachet sau impreuna cu produsul cadou.

– Pentru produsele achizitionate direct din punctul nostru de lucru sau comandate online cu ridicare din punctul de lucru vor avea contractul de vanzare incheiat la ridicare, unde este posibila testarea acestora impreuna cu personalul nostru calificat. Aceste produse nu se supun ordonantei OUG 34/2014 si nu pot fi returnate in termen de 14 zile.

– In cazul in care achizitia generaza un cupon cadou, si acesta a fost folosit, returnarea contravalorii produselor va fi efectuata cu scaderea valorii cuponului. Daca acest cupon cadou nu a fost folosit, acesta va fi anulat.

– In cazul in care au fost achizitionate mai multe produse identice, un singur produs desigilat se accepta ca retur, fiind necesar ca restul produselor sa fie sigilate.

Datele societatii:

INTER TONIC IMPEX SRL; C.U.I. RO 0; Capital social: 200 lei; Nr. Reg. Com.: 0; Cont: 0, ING Bank; Cont: 0, Trez. 0

Certificat de calitate și garanție

Beneficiar: _____________________
Tip produs: _____________________
Seria: ____________________
Data: ____________________

Prezentul certificat atestă calitatea produsului livrat și conformitatea acestuia cu standardele internaționale corespunzătoare clasei în care se încadrează.

Produsul beneficiază de garanție, suport tehnic pe o perioada de 12 luni de achiziționării.

Pentru a beneficia de garanție, cumpărătorul are următoarele obligații:
– produsul să fie însoțit de certificatul de garanție și de factură
Această garanție nu acoperă niciunul din cazurile de mai jos:
1. Defecte și daune care rezultă din utilizarea necorespunzătoare (neglijență sau accident);
2. Expunerea bunurilor la contact cu medii distructive care le uzează prematur precum: praf, fum, abur, ploaie acidă, substanțe chimice (solvenți, înălbitori, produse petroliere, adezivi, acizi, săruri, produse cosmetice sau de curățare);
3. Daune rezultate din folosirea altor consumabile (modificarea culorii sau folosirea altor consumabile decât cele standard);
4. Defectele și daunele datorate pierderii, furtului, incendiului sau altor cauze;
5. Defecte și deteriorări datorate uzurii normale.

Această garanție nu afectează drepturile legale ale consumatorului conform legilor aplicabile în România, O.G. 21/92, H.G. 394/95, etc., nici drepturile consumatorului față de distribuitor ce rezultă din contractul de vânzare-cumpărare încheiat între ei.

 

Drepturi de autor

Referitoare la stampilele proiectate: Utilizatorul este responsabil pentru incalcarea drepturilor de autor cu privire la logo-ul sau textele ce vor fi inscrise pe stampilele comandate. Inter Tonic Impex SRL nu este in niciun fel responsabil pentru aceste date ori insemne grafice.

Prin transmiterea catre Inter Tonic Impex SRL a graficii si logo-urilor proprii, clientul acorda dreptul catre Inter Tonic Impex SRL de a utiliza, prelucra si afisa aceasta grafica in interiorul corespondentei exclusiv pentru scopul declarat de a produce, pentru client, stampilele (placutele de text) comandate. Inter Tonic Impex SRL nu va utiliza in alte scopuri grafica transmisa de utilizator precum si cea rezultata in urma prelucrarii.

Shopping Cart